Skip to main content

logga 6 1

Snart skarpt läge

Om en vecka lördag den 16/9 startar seriespelet för Teamets lag,
A-laget på hemmabanor kl. 10:00 mot gästande BK Cahoot
F-laget startar med bortasväng, första stopp på lördagen är Vetlanda med spel mot Vetlanda BC kl. 10:00,
resan vänder sedan hemmåt igen med stopp i Sävsjö för spel mot BK Sture kl. 14:00 således tuff inledning med en heldag på banorna.
Finslipning/avrostning efter långt speluppehåll pågår förutom tisdagsträningarna var ett gäng i Gislaved och Gislehallen gångna torsdagen och matchade mot lag GBK hade mönstrat, gentlemannamässig delades poängen då matchen slutade 10-10. Då undertecknad inte var på plats kan jag inte uttala mig om vilka som var mest gentlemän :), har bara sett matchprotokollet och kunde konstatera att Patrik "Putte" Emanuelsson var ensam om att glänsa med sina 803 i Teamet, från övriga finns mer att önska. Men som talesättet säger, det är "Bäst när det gäller" som är viktigt.
Några från Teamet går all in, Janne, Michael och Peter, de har åkt ända till Stockholm för (träningsläger) deltagande i kvalstarter i Seniortourens -deltävling i Vårby som spelas i skrivande stund, vi håller tummarna för att få följa dem i finalspel under söndagen.
Utöver kommande tisdagsträning finns ytterligare en träningsmatch / returmatch mot GBK planerad på hemmabanor, torsdagen den 14/9 kl. 18:00, uttagna är nedanstående,
Laguttagning 20230914

  • Skapad
  • Senast uppdaterad .