Skip to main content

logga 6 1

Omg. 6 lagd till handlingarna

A laget 20231021
A-laget ovan lyckades inte stå emot gästande Nybro IF som besökte Värnamo under sen lördagseftermiddag.
Inledande serien blev jämn men gästerna drog det längsta strået när de vann med 2-3, att ta med från denna serie är Teamets härförare för dagen Daniel Olins resultat en 280 -serie, han noterades även för Teamets högsta individuella slagning för dagen 964.
Detta räckte dock inte till att för att vara matchbäst, gästernas unge Luckas Martinsson noterades för hela 968.
Bland övriga individuella prestationer kan omnämnas att P-E Ahlström tråkigt nog kom fel in i första serien med ett resultat vi lägger bakom oss, efter att under andra serien ha utvärderat detta bakom matchbanorna kom han tillbaka i spel och glänste som vi är vana vid att se honom göra med 232, 247 i de sista båda serierna. I andra och tredje serien dominerade gäster och vann båda med 1-4, 1-4 då matchen sedan redan var avgjord fick Teamet avsluta med en serievinst 3-2 till slutresultatet 7-13, 6262-6589.
Kommande helg väntar spel på bortabanor mot BK Bockarna i Varberg samt BK Full House F1 i Ängelholm där vi hoppas Teamet skall vända höstens förlustsvit.
F1-laget som under lördagsförmiddagen spelade på bortabanor i Tingsryd mot Tingsryds KK, laget som fram till dagen och även efter den toppar tabellen nu med fem raka vinster denna höst. Vad vi kanske hade befarat redan innan mötet med dem besannades, Teamet åkte på en ordentlig överhalning med serieresultaten 5-0, 4-1, 2-3 ,4-1 endast en vunnen serie, slutresultatet således 16-4, 5883-5031 i hemmalagets favör.
Tommy Ingvarsson 744 var individuellt ensam i Teamet med resultat över 700 -strecket.
Kommande helg väntar spel på hemmabanor mot KFUM Karlskrona där vi hoppas på nya poäng.

Höstens Ravelli-försäljning går nu in i slutvecka, ni som kanske inte gjort några inköp eller sålt några varor passa på innan det är försent!

Reservera lördagen den 16/12 för Teamets Julbowling, inbjudan här länkad, teckningslista finns på anslagstavlan i klotrummet, sista amälningsdag den 7/11.

  • Skapad
  • Senast uppdaterad .