Skip to main content

logga 6 1

Omg. 15 lagd till handlingarna

A laget 20240217

Teamet ovan var de som äntrade ansatserna den gångna lördagen då A-laget hade hemmamatch mot gästande IS Göta F1.
Fördel hemmahall kan diskuteras enligt röster som hörts under innevarande spelår så och efter lördagens match då Teamets spelare inte känner sig fullt bekväma med banunderlaget när det är dags för match, mer märkbara skillnader mot underlag de tränar på under veckorna än vad som varit förekommande tidigare år, sitter det bara mellan öronen på spelarna eller är det skillnad på banbehandlingen som spelar in?
Som bekant bör rutinerade spelare kunna anpassa sig till rådande omständigheter, motståndarlaget visade i matchens inledande serie / serier att det gick att göra bra resultat då de vann första serien med förkrossande 1-4 via 1484-1698. I andra serien lyckades Teamet vinna två banpoäng men fortsatt låga kägelpoäng vilket resulterade i 2-3 via 1515-1621 i gästernas favör. Tredje serien blev en total överkörning, gästerna stängde matchen via 0-5, 1519-1655 till matchställningen 3-12. I sista serien tilläts Teamet snygga till siffrorna något med en godkänd avslutande serie, 1641-1576 vilket resulterade i serievinst med 4-1 till slutresultatet 7-13, 6159-6550.
Individuellt presterade två av Teamets spelare fyra jämna serieresultat men på lite olika nivåer, Sören Fransson toppade med 859, fyra serier över pari, Jesper Karlsson presterade ännu jämnare serieresultat men på något lägre nivå och landade på 787 med övriga spelare i Teamet blandade högt och lågt.
Nu är detta historia och det är dags att ladda om och blicka framåt mot kommande lördag kl. 14:20 då ny hemmamatch väntar för A-laget när BK Playax kommer på besök.
F-laget som den gångna helgen fick stå över spel får ladda för kommande söndag då de kommer spela två matcher i Kalmar, hoppas deras sista seriematch finns kvar i minnet då det var en vinstmatch i Kalmar.
När nu anmälningstiden för stundande KM har gått ut har 27 av Teamets medlemmar antagit utmaningen och 24 har anmält intresse för att äta bit god mat och umgås en stund på kvällen efter att årets klubbmästare korats. Vidare information, startlista m.m. kommer efter att nästa helgs seriematcher är avklarade.
Lycka till på banorna, hoppas få dokumentera vinster för båda Teamets lag när jag plitar ned nästa krönika.

  • Skapad
  • Senast uppdaterad .